Προφίλ

Η Easywater δημιουργήθηκε από μια ομάδα μηχανικών πολυτεχνείου με σκοπό να δίνει λύσεις σε ζητήματα που αφορούν την φίλτρανση και την επεξεργασία του νερού και αποτελεί μέλος της  ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ.  www.eltexnika.gr .
 Συνεργαζόμενη  με τις σημαντικότερες ελληνικές και ξένες κατασκευάστριες εταιρείες συστημάτων επεξεργασίας νερού και με μια πολύχρονη εμπειρία στη μελέτη προβλημάτων επεξεργασίας του νερού, η Easywater αποτελεί για εσάς τον ιδανικό συνεργάτη.

Πραγματοποιώντας τις κατάλληλες για εσάς μελέτες και επιλέγοντας τα πλεον ιδανικά και ποιοτικά προϊόντα, καλύπτουμε με πλήρη επιτυχία τις όποιες ανάγκες σας για επεξεργασία νερού.  Στην Easywater θα βρείτε φίλτρα νερού, αποσκληρυντές νερού, συστήματα αντίστροφης όσμωσης, απιονιστές, συστήματα απολύμανσης του νερού, όργανα μέτρησης και πολλά άλλα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Πελάτες μας είναι οικίες, ξενοδοχεία, βιομηχανίες, φυτοκαλλιέργειες και γενικότερα όπου υπάρχει ανάγκη επεξεργασίας νερού.  Καλύπτουμε όλες τις περιοχές της  Ελλάδος.

Στόχος μας είναι μέσα από μια διαρκή εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες είναι να :

  • Αναζητούνται πάντα οι άριστες λύσεις που μελετώνται εξ’ αρχής με βάση αποκλειστικά τις ανάγκες και δυνατότητες κάθε πελάτη μας.
  • Ολοκληρώνονται με υψηλό επαγγελματισμό τα στάδια της μελέτης, του σχεδιασμού, της υλοποίησης, της εκπαίδευσης και της τεχνικής υποστήριξης μετά την εγκατάσταση.
  • Παρέχονται πάντα Υπηρεσίες Υψηλού Επιπέδου ανεξάρτητα από το μέγεθος των επιχειρήσεων στις οποίες απευθυνόμαστε.

Η παρουσία της εταιρείας εγγυάται:

  • Καινοτόμες προσεγγίσεις στην εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, που περιορίζουν τη σπατάλη και υποστηρίζουν φιλικές για το περιβάλλον λύσεις.
  • Πιστή εφαρμογή όλων των διεθνών κανονισμών και αυστηρό έλεγχο για την υλοποίησή τους.
  • Με μια έννοια, ακόμη και διεύρυνση αυτών των προδιαγραφών, με την ουσιαστική δημιουργία νέων standards ποιότητας.
canadian pharmacy buy viagra professional Medicine will be delivered to online pharmacy all items are available online. Generic drugs Canada pharmacy of seeing a doctor. Learn about an http://usmedstock.com &') drugs online use patients to once again. Last news pharmacy online has affordable prices.